Diensten

Quickscan

Met een quickscan krijgt u een eerste advies over de opportuniteiten van bespaarmogelijkheden en duurzame energie voor uw ondernemingU heeft energiebesparing zelf in de hand. Letterlijk, omdat u bewust kunt omgaan met de verbruiken van energie in uw onderneming. Er zijn tal van manieren om energie te besparen en uw energierekening te verlagen. Bijvoorbeeld door installaties op elkaar af te stemmen en te integreren in uw onderneming. Of door het aanbrengen van isolatie en het plaatsen van zonnepanelen.

Verlichtingstudie

Een verlichtingstudie blijkt uit een quickscan vaak een goede opportuniteit om snel en makkelijk te besparen op je energiefactuur. Bij SaveMore bieden we deze optie dan ook aan. In deze studie houden we rekening met de gewenste lichtsterkte, lichtkleur en mogelijkheden van het plafond. We brengen de ruimtes virtueel in kaart zodat we een duidelijk beeld hebben hoe de installatie er zal uitzien. We berekenen een prijs voor de investering en delen u mee in welke termijn u de investering zal terugverdienen.

Dimensionering pv-installatie en warmtepomp

Om de energietransitie te doen slagen, moeten we maximaal inzetten op hernieuwbare energie. Warmtepompen zijn een vorm van verwarming die grote voordelen biedt ten opzichte van traditionele systemen. Het gebruik van een warmtepomp is een toekomstgerichte investering die past in de strijd tegen de klimaatverandering en in de energietransitie.  Ook zonnepanelen kunnen een grote besparing opleveren in het energieverbruik. We bekijken wat de mogelijkheden zijn binnen uw onderneming.

Schuiven naar boven